Tisztelt Érdeklődők!

 Tájékoztatjuk, hogy az

MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020 MFB Pénzügyi Vállalkozás Refinanszírozási Konstrukciója kapcsán

a KAVOSZ Vállalkozásfejlesztési Zrt .–hez

legkésőbb 2018.03.26.-igvan lehetőség

hitelkérelem csomag benyújtására.

 

Tisztelt Érdeklődők!

A benyújtási határidő közelségére tekintettel a KAVOSZ Vállalkozásfejlesztési Zrt felfüggeszti az MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020 MFB Pénzügyi Vállalkozás Refinanszírozási Konstrukciója kapcsán az előminősítések végzését.

2018.03.13-tól kizárólag hivatalos hitelkérelem csomag benyújtására van lehetőség:

 

 

 

 

Ingatlant vásárolna? Bővítené eszközparkját?

 

Korszerűsítené, fejlesztené telephelyét?

 

A KAVOSZ Vállalkozásfejlesztési Zrt-nél már elérhető az MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020 MFB Pénzügyi Vállalkozás Refinanszírozási Konstrukciója,  amelynek keretében

 

AKÁR KEZDŐ VÁLLALKOZÁSOK,

LEGFELJEBB 10 ÉVES FUTAMIDŐRE,

KEDVEZŐ KAMATTAL! (~4,97%)

MAX. 100 MILLIÓ FORINT ÖSSZEGŰ

BERUHÁZÁSI HITELT IGÉNYELHETNEK

INGATLAN FEDEZET MELLETT

 

 

Kik igényelhetik?

Olyan devizabelföldi, Magyarországon székhellyel rendelkező KKV-k, melyek az alábbi vállalkozási formák valamelyikében működnek:egyéni vállalkozás[1], egyéni cég, gazdasági társaság, szövetkezet, európai részvénytársaság, ügyvédi iroda, közjegyzői iroda, szabadalmi ügyvivői iroda, végrehajtói iroda.

 

Milyen célra igényelhető?

Magyarország területén megvalósuló

·         ingatlan beruházáshoz (ingatlan vásárlás csak akkor finanszírozható, ha ahhoz fejlesztési célú beruházás is kapcsolódik, mely az ingatlan bekerülési értékének legalább 10%-át eléri, és az Sztv. szerint az ingatlanra aktiválható[2]),

·         tárgyi eszköz vásárláshoz, beszerzéshez,

·         a Konstrukció keretében finanszírozott beruházáshoz közvetlenül kapcsolódó tartós forgóeszköz finanszírozáshoz, maximum a teljes kölcsönösszeg 10%-áig

 

  Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a jelen hitelkonstrukció igénylése építési célú beruházásokhoz a rendelkezésre tartási, azaz a lehívási időszak relatív rövidsége miatt (maximum 12 hónap) nem javasolt!

 

Az MFB Pénzügyi Vállalkozás Refinanszírozási Konstrukció további feltételeiről itt talál részletes tájékoztatást: http://kavoszvf.hu/index.php/mfb-penzugyi-vallalkozas-refinanszirozasi-konstrukcio/szabalyzatok-tajekoztatok

Kérdés esetén kérjükvegye fel a kapcsolatot velünkaz alábbi elérhetőségek valamelyikén:

KAVOSZ Vállalkozásfejlesztési Zrt.

E-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 06 (1) 302 0866

 

 [1]ideértve a közjegyzőt, az egyéni szabadalmi ügyvivőt, az egyéni ügyvédet és a szolgáltató állatorvosi tevékenységet végző állatorvost.

[2]Csak abban az esetben szükséges a 10 %-os fejlesztés, haaberuházás összetételében az ingatlanvásárláson kívül egyéb beruházás elem (pl. bővítés, tárgyi eszköz beszerzés) nem szerepel.